Categories
Dia a dia

Plenària d’estiu del CatSud

El Col·laboratori Catalunya organitza la primera plenària d’aquest 2023 del Col·laboratori CatSud, que tindrà lloc el 18 de juliol de 12 h a 13.30 h.

El Col·laboratori Catalunya, realitza a Valls Genera, la Plenària del Col·laboratori CatSud en la que, participaran entitats rellevants del territori per compartir coneixement a fi de identificar sinergies i generar noves interaccions.

Durant la jornada s’intercanviaran bones pràctiques i experiències i es posaran en contacte agents del territori per treballar oportunitats de col·laboració en diferents temàtiques: Cluster Moble, interiorisme i turisme; 5G al món rural i transformació digital, videojocs i gaming, formació i talent i, finalment, salut, i entre d’altres. També es dedicarà un espai a presentar alguns dels nous reptes del territori ja sigui de noves entitats participants en el Col·laboratori o d’entitats amb participació habitual així com possibles vies de finançament per les diferents entitats i projectes.

Organitzat per Generalitat de Catalunya i Fundació i2CAT, la iniciativa vol fomentar la Innovació Social i Digital a través a través d’una xarxa formada per una xarxa de persones i entitats innovadores de diferents territoris a partir de la quàdruple hèlix (recerca, empresa, administració i ciutadania).

Data: Dimarts 18 de juliol
Lloc: Valls Genera, Ctra. del Pla, 37A, 43800 Valls

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *